15 Ocak 2017 Pazar

Verim Ticari Ön Muhasebe Programı, Muhasebe Programı ve ERP


Verim Ticari 2003 yılında bir yazılım firmasıdır. İlk yıllarda Cihaz otomasyonları, sipariş takip, personel takip, üretim takip, maliyet analizi ve üretim planlaması üzerine yazılım projelerini şirketlere özel olarak geliştirmiştir. Geliştirilen bu yazılımların büyük bir bölümünün finans/muhasebe tabanlı olması bizleri sektöre yeni bir soluk getirecek programın temellerini hazırlamamıza yardımcı oldu.


Bu nedenle yazılım ekibimiz 2004 yılında muhasebe ve ön muhasebe programı yazmak için kolları sıvadılar. Böylece sektörünün lider firmalarından biri olan “Verim Ticari” nin temelleri atılmış oldu.

İlk olarak verim ticari muhasebe ve ön muhasebe programı 2005 yılında beta sürümünü yayınladı. Programdaki eksiklerin tamamen giderilmesi ile 2006 yılında Türkiye genelinde program satışa sunuldu.

Yazılım ekibimiz Verim Ticari’nin bu derece başarılı olmasından dolayı 2008 yılı başında elindeki diğer 12 programın geliştirmesine son vermiş ve tüm haklarını farklı firmalara satarak sadece muhasebeprogramı, ön muhasebe programı ve erp alanına odaklandı.


Sizlerde karışık ve anlamsız muhasebe programlarından sıkıldıysanız şimdi Verim Ticari programını kullanmaya başlamanın tam zamanı.